Over onsFaculteit Gedrags- en MaatschappijwetenschappenPsychologieBlog

Win een iPad!

blog

Verzin een naam voor de nieuwe blog van Psychologie!

Wat is er gaande in Groningen op het gebied van Psychologie? Vanaf begin 2014 lees je dat op de blog van de afdeling Psychologie. Medewerkers en studenten zullen schrijven over bijzonder onderzoek, nieuwe ontwikkelingen en andere actualiteiten. We zijn momenteel druk bezig om de blog van de grond te krijgen en we hebben jouw hulp nodig!

We missen nog een pakkende naam voor de blog en dit is waar jij kan helpen! Weet jij een naam voor de blog? Stuur hem in en win een iPad!

Prijsvraag

Stuur je idee voor een naam uiterlijk 1 december a.s. in via dit online formulier. De uitslag wordt uiterlijk begin januari bekend gemaakt.

Waar moet de naam aan voldoen?

• De naam moet niet te lang zijn en het publiek aanspreken.
  • De naam moet een link hebben met Groningen en/of met Psychologie.
  • De naam en de url moeten beschikbaar zijn (www.naam.nl en www.naam.com)
  • De naam is internationaal bruikbaar

Overige voorwaarden:

• De jury, en andere betrokken doen niet mee aan de prijsvraag
  • Bij meerdere gelijke winnende inzendingen wordt er voor de iPad geloot door de jury