About usFaculty of Behavioural and Social SciencesPsychology

APA Early Career Award for Jeremy Burman

01 October 2019
Jeremy Burman

Jeremy Burman, staff member of Theory and History of Psychology, received the prestigious Early Career Award of the Society for the History of Psychology (Division 26 of the APA).

The jury report highlights his significant contributions to the study of Piaget, especially his discovery of Piaget’s unpublished books on learning processes in children. The report also recognizes his pioneering work in ‘digital humanities’: ‘In light of his pioneering research, publication record, his contemporary role in training future generations of historians of psychology, and dedicated professional service, we are unanimous in our decision to recognize his accomplishments with the Early Career Award’.

Burman will receive the award in October.

Last modified:01 October 2019 2.31 p.m.
printView this page in: Nederlands

More news

• 08 October 2019

Goed en slecht nieuws over de flexplek

Steeds meer mensen werken in een ‘activiteitgerelateerde’ werkomgeving, waar ze geen vaste plek hebben maar flexibel gebruik kunnen maken van verschillende soorten plekken. Het is een prima concept, maar de uitvoering laat helaas vaak te wensen over...

• 03 October 2019

Zaterdag 5 oktober: Weekend van de Wetenschap - Faculteit GMW open

Tijdens Weekend van de Wetenschap / Zpannend Zernike ervaar je bij de faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen (GMW) van de Rijksuniversiteit Groningen wat gedrag is en hoe het ons beinvloedt in al ons denken, leren en samenleven.

• 27 September 2019

Prof. Marleen Janssen awarded Royal Decoration

On Friday 27 September, Prof. H.J.M. Janssen was appointed Knight of the Order of the Netherlands Lion. The Mayor of Heerenveen Tjeerd van der Zwan presented the award in Het Kasteel In Groningen.