Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit Gedrags- en MaatschappijwetenschappenPedagogische wetenschappen en OnderwijskundeOnderzoekOvergangen en aansluitingen in het onderwijs

Studiedag 'Overgangen in het onderwijs'

12 januari 2017

Op 31 januari organiseert het GION onderwijs/onderzoek een studiemiddag over overgangen in het onderwijs. De afgelopen drie jaar zijn binnen het GION verschillende projecten uitgevoerd rondom dit thema. Op de studiedag zullen de resultaten van deze studies worden besproken. Er zal vooral aandacht zijn voor aanbevelingen voor de onderwijspraktijk. Naast onderzoekers van het GION, zal ook Louise Elffers, lector Beroepsonderwijs aan de HvA, een presentatie geven.

Meer informatie kunt u vinden in de flyer.

Laatst gewijzigd:12 januari 2017 14:00

Meer nieuws

 • 24 september 2018

  Keurig groen gedrag kan sociaal verrekte ongemakkelijk zijn

  Waarom is het zo moeilijk een heilig boontje te zijn? Jan Willem Bolderdijk over zijn onderzoek naar de schurende randjes van duurzaam gedrag.

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.