Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit Gedrags- en MaatschappijwetenschappenPedagogische wetenschappen en OnderwijskundeOrthoreka!

Over Orthoreka!

Orthoreka! heeft als doel om goede en maatschappelijk relevante mastertheses van de afdeling Orthopedagogiek van de Rijksuniversiteit Groningen meer zichtbaar te maken.

Het doel van Orthoreka! is tweeledig: Ten eerste streven wij ernaar om goede informatie niet in de la te laten eindigen, maar voor een breder publiek bekend te maken. Op deze manier hopen wij dat relevante informatie voor de praktijk beter uitgelicht wordt en dat interessante en nuttige informatie voor studenten en onderzoekers op een toegankelijke manier beschikbaar wordt gemaakt. Ten tweede geeft het platform de student de mogelijkheid om zichzelf beter te profileren en biedt het een toevoeging op het CV.

De kwaliteitseisen van Orthoreka! worden gewaarborgd door een vaste groep promovendi van de afdeling Orthopedagogiek die als reviewer optreden. Zij beoordelen aan de hand van de eisen van Orthoreka, juridische aspecten en relevantie en geven een definitief oordeel over publicatie. Orthoreka! bestaat uit samenvattingen van mastertheses. Deze samenvattingen worden online in een platform gepubliceerd en zijn toegankelijk voor iedereen. De volledige these zal afgeschermd blijven, maar is opvraagbaar via de masterthesis coördinator.

Laatst gewijzigd:01 oktober 2018 14:01
printView this page in: English