Over onsFaculteit Gedrags- en MaatschappijwetenschappenPedagogische wetenschappen en Onderwijskunde

Prof. Jeroen Dekker lid commissie onderzoek geweld in jeugdzorg

02 oktober 2015

Prof. dr. Jeroen J.H. Dekker is benoemd als lid van de commissie Vooronderzoek naar geweld in de jeugdzorg door de ministers van Veiligheid en Justitie en van Volksgezondheid , Welzijn en Sport. Het gaat om vooronderzoek naar geweld jegens minderjarigen die tussen 1945 en heden onder verantwoordelijkheid van de overheid zijn geplaatst in (rijk)instellingen en in pleeggezinnen.

Laatst gewijzigd:05 oktober 2015 13:12