Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit Gedrags- en MaatschappijwetenschappenPedagogische wetenschappen en Onderwijskunde

Han Nakken prijs 2016 opengesteld - stuur in voor 15 juli

11 april 2016
uitreiking Han Nakken Prijs 2014

Het Research Centre on Profound and Multiple Disabilities van de afdeling Orthopedagogiek van de Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen looft iedere twee jaar, in samenwerking met de Stichting OOO, de Han Nakken Prijzen uit voor de beste wetenschappelijke prestatie en de opmerkelijkste praktijkprestatie op het gebied van personen met Zeer Ernstig Verstandelijke en Meervoudige Beperkingen (ZEVMB). Inzenden kan tot 15 juli 2016.

Op vrijdag 9 december 2016 worden de Han Nakken prijzen voor de vierde maal uitgereikt. De prijsuitreiking en de daaraan gekoppelde Han Nakken lezing zal plaatsvinden in het van Swinderenhuys aan de Oude Boteringenstraat in Groningen.

Han Nakken prijs 2014

In 2014 is de Han Nakken prijs gewonnen door Suzanne Houwen (wetenschapsprijs, RUG) en Astrid van Zon (praktijkprijs, Rozemarijn in Haarlem).

Han Nakken

De Han Nakken lezing en de Han Nakken prijzen zijn een eerbetoon aan het werk van de in juli 2010 overleden prof. dr. Han Nakken. Hij wordt gezien als pionier op het gebied van onderzoek naar het verbeteren van zorg voor personen met zeer ernstige verstandelijke en meervoudige beperkingen. De lezing is een initiatief van het Research Centre on Profound and Multiple Disabilities (PMD). Met dit initiatief wil het Centre het gedachtegoed van Han Nakken eren.

Laatst gewijzigd:14 juni 2016 11:37

Meer nieuws