Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit Gedrags- en MaatschappijwetenschappenPedagogische wetenschappen en Onderwijskunde

Prof. dr. Anne Gauthier ontvangt IUSSP-Mattei Dogan Foundation Award for Comparative Research in Demography

19 januari 2018
Prof. dr. Anne Gauthier

Prof. dr. Anne Gauthier heeft de IUSSP-Mattei Dogan Foundation Award for Comparative Research in Demography ontvangen tijdens de IUSSP International Population Conference. Anne Gauthier is Honorair Professor Vergelijkende Gezinsstudies aan de Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen en als onderzoeker verbonden aan het Nederlands Interdisciplinair Demografisch Instituut (NIDI). Zij doet onderzoek op het gebied van gezinsbeleid en is binnen NIDI projectleider van het Generations & Gender Programme (GGP).

De award wordt elke vier jaar uitgereikt aan een 'high international renown scientist for the contribution of his or her work to the development of studies of population that draw on perspectives of different disciplines and for the importance that this work has accorded to international comparisons'.

NIDI

Het NIDI doet onderzoek naar bevolkingsvraagstukken (demografie) en ontsluit demografische kennis voor gebruikers in de wetenschap, het beleid en de samenleving. Het NIDI is een instituut van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) en is geaffilieerd met de Rijksuniversiteit Groningen (RUG).


Laatst gewijzigd:19 januari 2018 09:24

Meer nieuws