Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit Gedrags- en MaatschappijwetenschappenPedagogische wetenschappen en Onderwijskunde

EMB Today

Wanneer:do 02-06-2016 10:00 - 16:00
Waar:The Colour Kitchen, Utrecht

De nieuwste wetenschappelijke en praktische inzichten in de ondersteuning aan mensen met EMB: wat weten we en wat kunnen we met deze kennis?

Op donderdag 2 juni 2016 organiseren de ’s Heeren Loo Zorggroep en de Rijksuniversiteit Groningen, afdeling Orthopedagogiek, het congres ‘EMB Today’. Onderzoekers, zorgprofessionals en familie delen de meest actuele kennis over (de ondersteuning aan) mensen met zeer ernstige verstandelijke en meervoudige beperkingen (EMB). We praten samen over de vraag hoe zorgprofessionals en familie deze kennis in de praktijk kunnen gebruiken. Tijdens interactieve workshops nemen onderzoekers en andere des kundigen u mee in de ontwikkelingen in het vakgebied en de ondersteuning aan mensen met EMB.

Aanmelden: Het congres vindt plaats in The Colour Kitchen in Utrecht. We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meldt u daarom nu aan via www.sheerenloo.nl/embtoday. De kosten voor dit evenement bedragen 100 euro (incl. BTW) voor familie, verwanten en studenten. Voor zorgprofessionals is de toegang 250 euro (excl. BTW).

Meer weten? Als u vragen hebt over EMB Today, kijk dan op www.sheerenloo.nl/embtoday