Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit Gedrags- en MaatschappijwetenschappenPedagogische wetenschappen en OnderwijskundeAlumniAVOG

Excursie Pedagogiek en Onderwijskunde: Onderwijsbegeleidingsdienst Groningen

In het kader van de Excursie Studenten Pedagogiek/Onderwijskunde van de Universiteit van Gent aan Groningen zal er op woensdagochtend 4 februari om 10.00 uur (precies) een bezoek aan de Onderwijsbegeleidingsdienst (OBD) Groningen, Meerwijk, Corpus den Hoorn 300, Groningen. Inleidingen: drs. R. Nijenbanning (directeur) en drs. H. Oosterveld (adjunct-directeur). Beide inleiders zijn oud-studenten Onderwijskunde Groningen. Dit bezoek wordt gehonoreerd als een excursie. Intekenen op een intekenlijst op het prikbord vanaf 9.00 uur maandag 26 januari. Maximumdeelname 25 studenten. Vooral bestemd voor studenten geïnteresseerd in schooladviesenbegeidingsdiensten.

Voor de liefhebbers is er op woensdagmiddag 4 februari om 14.30 uur (precies) een bezoek aan Zernike College,Scholengemeenschap voor Regulier en Montessori Onderwijs, Westerse Drift 98, 9752 LK Haren (Gn), 050-5344000, een van de meest innovatieve scholen van Groningen. Aandacht wordt besteed aan de Tweede Fase en Studiehuis. Opgeven bij ondergetekende.

In concrete voorbereiding bezoeken aan het Freudental Instituut in Utrecht (rekenonderwijs) in maart en aan de marine in Den Helder. Ander excursies volgen.

Algemene inlichtingen: Drs. E.J. Boerma

Laatst gewijzigd:19 december 2017 12:48