Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit Gedrags- en MaatschappijwetenschappenPedagogische wetenschappen en OnderwijskundeAlumniAlumnivereniging Orthopedagogiek

Algemeen

Beste Alumni Orthopedagogiek,
   
Onderwijs en onderzoek op ons vakgebied hebben voor een belangrijk deel betrekking op de praktijk van de orthopedagogische zorg en hulpverlening.  
   
Na afronding van de opleiding verliezen afgestudeerden elkaar vaak uit het oog en zij vinden veelal een plek in het orthopedagogisch werkveld. Vaak ook verliest men dan zicht op hoe de opleiding zich ontwikkelt en hoe zij nieuwe groepen studenten voorbereidt op hun werk als orthopedagoog. De opleiding heeft vanuit haar positie vaak onvoldoende zicht op de plekken waar de afgestudeerden terecht komen. Vanuit de opleiding bestaat de behoefte om kennis en ervaring uit te wisselen met afgestudeerde orthopedagogen binnen het werkveld.
 
Doel van deze vereniging is om informatie uit te wisselen tussen oud-studenten en onze basiseenheid betreffende onderwijs en onderzoek. Naast dit doel heeft uiteraard de gezelligheid ook een plaats in de vereniging.
 
Wanneer u belangstelling heeft voor de vereniging kunt u zich via de knop ‘Opgaveformulier voor de alumnivereniging Orthopedagogiek’ opgeven.

Contactpersoon: Hans Knot, HKnot@home.nl  (050 5714974)

Laatst gewijzigd:14 augustus 2018 14:55
printView this page in: English