Skip to ContentSkip to Navigation
About usFaculty of Behavioural and Social SciencesPedOn

Orthopedagogiek viert 8 juni haar 50-jarig bestaan!

06 april 2018

Op 8 juni viert de afdeling Orthopedagogiek Groningen haar 50-jarig bestaan. We organiseren een symposium in de Springerzaal van MartiniPlaza te Groningen. In een gevarieerd programma zullen lezingen door (internationale) sprekers worden verzorgd. De lezingen gaan over orthopedagogisch onderzoek bij diverse doelgroepen en in diverse settings (ambulant, residentieel, pleegzorg). We kijken niet alleen terug, maar laten ook ‘the state of the art’ zien en blikken vooruit.

Naast lezingen zullen er interviews worden gehouden met orthopedagogen die zich in heel diverse werkvelden bewegen (ook buiten de orthopedagogiek) en bijvoorbeeld opkomen voor de rechten en belangen van kinderen.

Onze grote groep PhD’s zal in een videopresentatie laten zien hoeveel toekomst Orthopedagogiek Groningen heeft. En dat de energie en swing er echt inzitten zal zonder twijfel duidelijk worden door het afsluitende optreden van de Orthoband.

Accreditatie is aangevraagd bij de NVO.

Kortom: voor elk wat wils! Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website. Hier kunt zich ook rechtstreeks registreren. Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten op 8 juni!

Met vriendelijke groet,

Hans Grietens

Voorzitter basiseenheid Orthopedagogiek (namens het DB en het organisatiecomité)

Laatst gewijzigd:05 april 2019 11:16

Meer nieuws