Over onsFaculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen

gARTen expositie in Oude Hortus onderdeel Energize Festival

01 juni 2015
De expositie in de binnentuin van de faculteit GMW, de oude Hortus van de universiteit, is een van de onderdelen van het Energize festival dat 4, 5 en 6 juni in Groningen wordt georganiseerd. Studenten van Academie Minerva hebben in de tuin drie expirementele opstellingen gemaakt. Dit deden zij in het kader van de Off Course (keuzevak) gARTen at RUG, begeleid door gastdocent Sander Vermeulen.

Vrijdag 5 juni zal om 14.00 uur een wandeling starten vanaf locatie Minerva op het Zuiderdiep naar de Hortustuin. Dit zal begeleid worden door de studenten die in de tuin objecten hebben gemaakt. In de tuin zullen zij dan rond 14.20-14.30 uur een rondleiding geven.

Voor meer informatie over het programma van het Energize Festival: www.energize-festival.nl

Laatst gewijzigd:05 april 2018 12:04