Skip to ContentSkip to Navigation
Over ons Faculteit Religie, Cultuur en Maatschappij Agenda

Mastervoorlichting Theologie en Religiewetenschappen

Wanneer:vr 22-11-2019 16:00 - 20:00
Waar:Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap, Oude Boteringestraat 38

Op vrijdag 22 november 2019 organiseert de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap een Open Dag voor aankomende masterstudenten. Op deze dag kun je kennismaken met de studies, docenten en studenten en kun je vast een beetje sfeerproeven op locatie en natuurlijk in de stad Groningen.

Opleidingen

De faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap biedt de volgende masterprogramma's aan:

Programma

Per track van de eenjarige opleiding Theology and Religious Studies kun je een ronde volgen met informatie over de opleiding en een voorbeeldcollege. Zo kun je een goed beeld krijgen van de inhoud van de studie en onze manier van lesgeven. Ook zijn er voorlichtingsrondes waarin we alle specialisaties samen presenteren. Tussendoor kun je in de hal van de faculteit soep met broodjes krijgen, speeddaten met masterstudenten en onze studieadviseurs, meer te weten komen over het arbeidsmarktperspectief en verhalen van alumni.

16.15 - 17.00 17.15 - 18.00 18.15 - 19.00 19.15 - 20.00
Zaal 117 Postmaster LVHO (NL) Postmaster LVHO (NL)
Zaal 123 Theology and Religious Studies (Research) Theology and Religious Studies (Research) Religion and Cultural Heritage Religion and Cultural Heritage
Zaal 125 Religion and Pluralism, Ancient and Modern
Zaal 130 Theology and Religious Studies: alle tracks Theology and Religious Studies: alle tracks (NL) Religion, Health and Wellbeing: Ethics and Diversity Religion, Health and Wellbeing: Geestelijke verzorging (NL)
Zittingzaal Rondleiding Religion, Conflict and Globalization Religion, Conflict and Globalization

De voorlichting is in het Engels, tenzij anders aangegeven.

Voor informatie over stagemogelijkheden en het Honours College, en workshops van Careers kun je terecht bij de Faculteit Letteren, Oude Kijk in't Jatstraat 26 (5 minuten lopen).

Voor stages/careers is er een voorlichtingsronde tussen 15.00 en 15.45 uur.

Aanmelden

Je kunt je per opleiding aanmelden, zo stel je je eigen voorlichtingsprogramma samen. Aanmelden kan vanaf 18 oktober via events.rug.nl/masterweek

Kun je er niet bij zijn en heb je vragen over de opleiding, dan kun je ook contact opnemen met een van onze masterambassadeurs.
Of kom een dag meelopen met colleges met een van onze studenten.

View this page in: English