Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit Godgeleerdheid en GodsdienstwetenschapOnderwijsStel je vraag aan: F-team (bachelor) en A-team (master)

F-team voor bachelorstudenten

Bij elke voorlichtingsactiviteit zijn leden van ons Faculteitsteam (F-team) aanwezig: enthousiaste studenten die je graag vertellen over hun studie Theologie of Religiewetenschappen. Ze staan open voor al jouw vragen over de studie, de faculteit en het studentenleven in Groningen. Kun je niet bij een voorlichtingsactiviteit aanwezig zijn of wil je gewoon zo snel mogelijk antwoord op je vraag? Je mag de leden van het F-team altijd mailen.

Jorrit Haarman
Jorrit Haarman

Hallo iedereen, mijn naam is Jorrit Haarman en ik heb net mijn bachelor Religiewetenschappen gehaald. Ik doe nu de premaster voor Geestelijke Verzorging. Ik heb veel plezier in de studie, en heb dan ook geen spijt van mijn keuze. Toch vond ik het lastig om een studie te kiezen, want hoe weet je wat de juiste keuze is? Om dat proces zo goed mogelijk te laten verlopen geef ik je graag informatie, en beantwoord ik eventuele vragen met plezier. Zo hoop ik een realistisch beeld te geven van de studie, maar ook van onze faculteit (die vormt namelijk een groot pluspunt van de opleiding). Mochten jullie me iets willen vragen, twijfel dan niet, maar mail gerust naar j.h.haarman@student.rug.nl.

Lisa Förster
Lisa Förster

Hello! My name is Lisa Förster and I’m a German student in the first year of the BA in Religious Studies. During my gap year in Australia, I became aware that my interest lies in the various religions and cultures people live and practice every day. The amount of Bachelor's programmes Universities offer nowadays can be overwhelming and I found out that it’s very important to discover your personal interests and to take enough time for the decision. The international atmosphere in the Faculty makes me feel very welcome and I can say that I’m more than happy with my choice! If you have any question, please don’t hesitate to send an email to l.s.forster@student.rug.nl.

Nienke Suelmann
Nienke Suelmann

Hallo! Mijn naam is Nienke Suelmann en ik ben vierdejaars Theologie-student.Met het kiezen van een studie had aanvankelijk ik erg veel moeite. Toen ik me in de studie Theologie ging verdiepen, werd mijn keuze al snel duidelijk en van deze studie heb ik geen seconde spijt gehad. Het is een indrukwekkende opleiding waarbij je filosofie, geschiedenis, talen en culturen combineert; iets wat het een feest maakt om student te zijn. Waarschijnlijk heb je nog een aantal vragen voordat je een definitieve keuze kunt maken. Voor vragen over Theologie, over onze mooie faculteit of over het studentenleven in het algemeen ben ik bereikbaar op n.suelmann@student.rug.nl.

Leon Kooijmans
Leon Kooijmans

Hallo allemaal! Mijn naam is Leon Kooijmans en ik studeer Theologie. Ik heb een tussenjaar genomen na de middelbare school omdat ik een grote druk voelde in het kiezen van een studie. Na dit jaar, kon ik er niet onderuit dat mijn passie zat in wat samenkomt in de studie Theologie. Nu ben ik twee jaar verder en ben ik ontzettend blij met de keuze die ik toen heb gemaakt. Ik realiseer me dat een studiekeuze maken lastig is en daarom wil ik jullie graag helpen met deze keuze door jullie informatie te geven over deze mooie studie en onze mooie faculteit. Als je vragen hebt kan je mij altijd bereiken via l.kooijmans@student.rug.nl. Heel veel succes met je studiekeuze!

Marianne Klaucke
Marianne Klaucke

Hoi allemaal! Mijn naam is Marianne en vorig jaar ben ik begonnen met de bachelor Theologie. Ik ben dus nog niet zo lang bezig met Theologie, maar ik ben wel heel blij met de keuze die ik gemaakt heb. Het christendom nam altijd al een belangrijke plek in in mijn leven, daar op academisch niveau over praten en lezen is ontzettend interessant. Daarnaast is de faculteit een fijne plek om te mogen zijn als student, kom vooral een keer langs om de sfeer te proeven. Heb je al vragen, stuur me dan gerust een mailtje. Mijn e-mailadres is: m.klaucke@student.rug.nl. Graag help ik je bij het maken van een goede studiekeuze!

Laatst gewijzigd:30 november 2017 09:59
printView this page in: English