Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculty of Science and EngineeringDe faculteit

Parkeren Zernikecomplex

Vanaf 1 september 2008 hanteert de Rijksuniversiteit Groningen tijdens kantoortijden een gereguleerd parkeerbeleid op het Zernikecomplex. Het is slechts voor een beperkt aantal medewerkers in het bezit van een parkeerpas toegestaan om te parkeren op de met een slagboom afgesloten parkeerterreinen. Dit is noodzakelijk omdat niet aan de toenemende vraag naar parkeren kan worden voldaan.

In het parkeerbeleid leest u onder meer wie recht heeft op een parkeerpas.

Indien u volgens de afstandsnorm in aanmerking komt voor parkeerrecht, wordt dit automatisch gekoppeld aan uw RUG pas, zodra u geregistreerd wordt in het personeelsbestand van de RUG. U kunt dan met gebruik van uw RUG-pas de parkeerplaats op.

Daarnaast is het mogelijk om (tijdelijk) autorisatie voor de parkeerterreinen te krijgen op basis van een medische indicatie of op basis van een uitzondering. Om dit aan te vragen, kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier parkeerautorisatie.

Medewerkers van de Deusinglaan die geen parkeerpas hebben en incidenteel op de Zernikecampus moeten zijn (bijv. voor tentaminering), kunnen op vertoon van hun inrijkaart een uitrijkaart krijgen bij de receptie van de Bernouliborg, Linnaesborg of Nijenborgh 4.

Als u gasten verwacht
Als u gasten verwacht, reserveert u van tevoren via uw secretariaat een parkeerplek. Als u dit niet (tijdig) doet, bestaat het risico dat er geen plaats meer beschikbaar is.

Na het bezoek geeft u uw gast een uitrijkaart mee. Deze kaart is beschikbaar bij uw secretariaat. Uw gast heeft zowel een inrij- als uitrijkaart nodig om de parkeerplaats te kunnen verlaten!

Meer informatie

Laatst gewijzigd:26 september 2017 16:46
printView this page in: English