Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculty of Science and EngineeringNieuwbouw: Feringa Building

Bekijk het structuurontwerp op 20 mei

20 mei 2014

Op dinsdag 20 mei 2014 kunt u het structuurontwerp van de nieuwbouw Zernikeborg bekijken. Het ontwerpteam toont u met trots de eerste resultaten van het nieuwe gebouw. De bouwbijeenkomst vindt plaats in zaal 5111.0022 van 15.00-17.00 uur.

Wat kunt u verwachten?
Architect Joost Ector (Ector Hoogstad Architecten) zal u bijpraten over zijn bevindingen en oplossingen. Hij laat zien waar het gebouw komt te staan, welke structuur het gebouw krijgt, hoe onderlinge relaties het gebouw grotendeels invullen, op welke manier de fasering kan verlopen, waar het research cluster komt en hoe de standaard laboratoria eruit kunnen zien. Aansluitend zullen de thema’s trillingen, energieconcepten en duurzaamheid worden toegelicht door adviseur Jacco Paauw (DGMR).

Het hele programma is Engelstalig.

Wat:            
Wanneer:
   
Tijd:              
Waar:    

Presentatie structuurontwerp Nieuwbouw Zernikeborg
dinsdag 20 mei 2014
15:00 uur – 17:00 uur
5111.0022 (Nijenborgh 4)

Structure Design
Laatst gewijzigd:31 januari 2017 23:17
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...