Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculty of Science and EngineeringOnderwijszakenBèta-bachelor studiekiezersVoorlichtingsevenementenEén Dag Student

Wat doe je op een Eén Dag Student?

Kruip een dag in de huid van een student

Wil jij ook een dag student zijn bij jouw eventuele toekomstige opleiding? De data verschillen per opleiding en worden op de " meer informatie" - pagina van elke opleiding kenbaar gemaakt. Wil je het officiële aanmeldmoment niet missen? Word dan lid van onze Facebookpagina!

Note for international students:
you can sign up for the Student for a Day event by using the application form ("aanmeldformulier") at the programme page.
In case you are not able to attend on this date, you can always sign up for a Campus Tour


Voor wie 6 VWO-ers (eventueel 5 VWO-ers)
Wanneer in het najaar (okt.-nov.-dec.) en in het voorjaar (februari-maart-april)
> per opleiding een andere datum. Zie de opleiding van jouw keuze voor de datum van het evement.
Waar op de locatie van de opleiding dus je kunt gelijk de sfeer proeven en zien hoe je toekomstige studie-wereld eruitziet.
Aanmelden

Online aanmelden voor de voorjaars editie 2018 is mogelijk! Je kunt je middels het aanmeldingsformulier vermeld op de pagina van de opleiding van jouw keuze (hieronder) aanmelden.

Volg ons op facebook om het aanmeldmoment niet te missen!

Programma
Tijdens de Eén Dag Student kruip je een dag in de huid van een student. Je volgt, bij de opleiding van je keuze, een minicollege, doet een practicum of werkcollege, en je spreekt de studenten en docenten. Vaak wordt de dag afgesloten met een informele borrel.

Maximaal aantal deelnemers
Er zit een maximum op het aantal deelnemers bij sommige opleidingen. Wanneer dit maximum is bereikt worden alle aanmeldingen die hierna binnenkomen, geplaatst op een wachtlijst. Als er een plek voor je vrijkomt, word je hier via de mail van op de hoogte gesteld.

Check je spambox
Helaas wordt email van de Rijksuniversiteit wel eens als spam aangezien. Check dus regelmatig je spambox om geen informatie te missen.

Meer informatie / aanmelding Eén Dag Student per opleiding:

Laatst gewijzigd:16 januari 2018 14:00