Over onsFaculty of Science and EngineeringOnderwijszakenBèta-bachelor studiekiezersActuele informatieZpannend Zernike

Klokhuis

De Bernoulliborg doet dit jaar mee met het 'Klokhuis 'Zoek het uit' Weekend. Presentator Bart Meijer komt naar het Zernike en je kunt hem daar ontmoeten en met hem op de foto! Maar daarom heen kunnen zowel kinderen als volwassenen zelf leren en experimenteren. Bijvoorbeeld door vragen te stellen bij de “vraag maar raak balie”. Daar staan wetenschappers die verstand hebben van allerlei verschillende beta onderwerpen. Zoals Kees Hummelen die kan vertellen hoe je de zon kunt gebruiken om je iPOD te laten spelen. Of Marc van der Maarel die de kracht van zetmeel laat zien. En benieuwd hoe DNA (je eigenschappen die je van je voorouders erft) eruitziet? Bij Eva Teuling kun je DNA uit een kiwi halen.

Presentator Bart Meijer
Laatst gewijzigd:31 januari 2017 23:12