About us Faculty of Science and Engineering Education Bèta-bachelor studiekiezers Actuele informatie

Voorlichtingsevenementen

Kijk hier voor een overzicht van de voorlichtingsevenementen voor het gehele jaar.
Wil je geen nieuws en evenement missen? Volg ons dan op onze Facebookpagina!

De eestvolgende evenementen zijn:

Bachlelor Open Dag november

Wanneer:vr 06-11-2020 10:00 - 17:00
Waar:Op locatie bij de vier studies die je wilt bezoeken
De Bachelor Open dag is bedoeld voor studiekiezers die zich al hebben georiënteerd via internet en brochures en nu behoefte hebben aan diepgaander informatie. Tijdens de open dag kun je maximaal vier studies bezoeken. Daarnaast zijn er presentaties over bijvoorbeeld huisvesting, het verschil tussen hbo en wo en het studentenleven, kun je een stadswandeling maken, een studiekeuzeworkshop volgen en informatie verzamelen op diverse informatiemarkten. De voorlichting vindt zoveel mogelijk plaats in de gebouwen van de studies zelf, verspreid over de hele stad.

Meer informatie en inschrijven