About us Faculty of Science and Engineering Education Bèta-bachelor studiekiezers Actuele informatie

Voorlichtingsevenementen

Kijk hier voor een overzicht van de voorlichtingsevenementen voor het gehele jaar.
Wil je geen nieuws en evenement missen? Volg ons dan op onze Facebookpagina!

De eestvolgende evenementen zijn:

Student for a Day - Chemistry and Chemical Engineering

Wanneer:di 03-03-2020 09:45 - 17:30
Waar:Zernikecomplex: Nijenborg 4, Groningen

'Student for a Day' is an intensive introductory programme : you literally get to be a ‘student for a day’. This means you will follow lectures, participate in research practicals or tutorials, meet students and lecturers and get a taste of student life together with fellow prospective students. In addition, you will be given a tour of the main buildings, have lunch at the faculty, and finish the day with some drinks.

Student for a Day - Astronomy

Wanneer:vr 06-03-2020 09:45 - 17:30
Waar:Zernikecomplex: Kapteynborg, Landleven 12 (entrance J1), 9747 AD Groningen

Student for a Day - Industrial Management & Engineering

Wanneer:di 10-03-2020 09:45 - 17:30
Waar:Zernikecomplex: Nijenborg 4, Groningen

Student for a Day - Biomedical Engineering

Wanneer:do 12-03-2020 09:45 - 17:30
Waar:MWF Complex: Antonius Deusinglaan 1 Groningen

Student for a Day - (Applied) Mathematics

Wanneer:di 17-03-2020 09:45 - 17:30
Waar:Zernikecomplex: Nijenborg 9 ( Bernoulliborg ).

Student for a Day - Life Science and Technology

Wanneer:do 19-03-2020 09:45 - 17:30
Waar:Zernikecomplex: Nijenborgh 4, (Nijenborgh) and Nijenborgh 7 (Linneausborg).

Student for a Day - Computing Science

Wanneer:do 26-03-2020 09:45 - 17:30
Waar:Zernikecampus: Nijenborgh 9 (Bernoulliborg), Groningen

College Carrousel (drie dagen)

Vanaf:di 31-03-2020
Tot en met:do 02-04-2020
Waar:Diverse locaties

De College Carrousel biedt scholieren een eerste kennismaking met wetenschap en universiteit. Daarbij gaat het vooral om sfeer proeven en ruiken aan de vakinhoudelijke kant van een opleiding. Het programma speelt zich af op vier locaties, die gerelateerd zijn aan de vier vwo-profielen. Meedoen aan de College Carrousel kan niet individueel, maar wordt via de school geregeld.

Meer informatie op de centrale pagina over College Carrousel

College Carrousel (drie dagen)

Vanaf:di 07-04-2020
Tot en met:do 09-04-2020
Waar:Diverse locaties

Ga voor meer informatie naar de centrale pagina over College Carrousel

Open Dag april

Wanneer:za 18-04-2020 11:00 - 16:00
Waar:Op locatie bij de vier studies die je wilt bezoeken
De Open dag is bedoeld voor studiekiezers die zich al hebben georiënteerd via internet en brochures en nu behoefte hebben aan diepgaander informatie. Tijdens de open dag kun je maximaal vier studies bezoeken. Daarnaast zijn er presentaties over bijvoorbeeld huisvesting, het verschil tussen hbo en wo en het studentenleven, kun je een stadswandeling maken, een studiekeuzeworkshop volgen en informatie verzamelen op diverse informatiemarkten. De voorlichting vindt zoveel mogelijk plaats in de gebouwen van de studies zelf, verspreid over de hele stad.

Meer informate en inschrijving

Open Dag november