Over onsFaculty of Science and EngineeringOnderwijszakenBèta-bachelor studiekiezersActuele informatie

Voorlichtingsevenementen

Kijk hier voor een overzicht van de voorlichtingsevenementen voor het gehele jaar.
Wil je geen nieuws en evenement missen? Volg ons dan op onze Facebookpagina!

De eestvolgende evenementen zijn:

Eén Dag Student - Life Science & Technology

Wanneer:wo 13-12-2017 09:45 - 17:30
Waar:Zernikecampus of de Anton Deusinglaan
Tijdens de Eén Dag Student kruip je een dag in de huid van een student. Bij de opleiding van je keuze volg je een minicollege, doe je een practicum of werkcollege, en spreek je de studenten en docenten.

Meer informatie over de Eén Dag Student Life Science & Technology

Eén Dag Student - Natuurkunde en Technische Natuurkunde

Wanneer:do 14-12-2017 09:30 - 16:15
Waar:Zernikecampus: Nijenborgh 4, Groningen

Meer informatie over de Eén Dag Student Natuurkunde en Technische Natuurkunde

Eén Dag Student - Informatica

Wanneer:wo 20-12-2017 10:00 - 17:30
Waar:Zernikecampus: Nijenborgh 9 (Bernoulliborg), Groningen

Meer informatie over de Eén Dag Student Informatica

Open Dag

Wanneer:vr 02-02-2018 09:30 - 17:00
Waar:Op locatie bij de vier studies die je wilt bezoeken
De Open dag is bedoeld voor studiekiezers die zich al hebben georiënteerd via internet en brochures en nu behoefte hebben aan diepgaander informatie. Tijdens de open dag kun je maximaal vier studies bezoeken. Daarnaast zijn er presentaties over bijvoorbeeld huisvesting, het verschil tussen hbo en wo en het studentenleven, kun je een stadswandeling maken, een studiekeuzeworkshop volgen en informatie verzamelen op diverse informatiemarkten. De voorlichting vindt zoveel mogelijk plaats in de gebouwen van de studies zelf, verspreid over de hele stad.

Meer informatie over de het bezoeken van de Bètaopleidingen en aanmelden

College Carrousel (drie dagen)

Wanneer:di 03-04-2018 10:00 - 15:15
Waar:Diverse locaties

De College Carrousel biedt scholieren een eerste kennismaking met wetenschap en universiteit. Daarbij gaat het vooral om sfeer proeven en ruiken aan de vakinhoudelijke kant van een opleiding. Het programma speelt zich af op vier locaties, die gerelateerd zijn aan de vier vwo-profielen. Meedoen aan de College Carrousel kan niet individueel, maar wordt via de school geregeld.

Ga voor meer informatie naar de centrale pagina over College Carrousel

Open Dag

Wanneer:za 14-04-2018 09:30 - 17:00