Over onsFaculty of Science and EngineeringOnderwijszakenBèta MasteropleidingenNews

Programma Masters Natuur en Technologie

Master Your Talent 26 maart 2013

Notabene voor 3e jaars RUG-studenten TBK, (technische) natuurkunde, (technische) wiskunde, scheikunde, en scheikundige technologie:

Je opleiding organiseert voor haar eigen studenten een aparte voorlichting over de masters waartoe je direct toegang hebt na je bachelordiploma . Vraag bij je studie-adviseur.

15.45 uur Ontvangst met koffie/thee in centrale hal van Nijenborgh 4, gebouw X (9747 AG, Groningen)

Start programma

16:00 uur Master Energy and Environmental Sciences, studieadviseur Michiel Berger

Master Industrial Engineering and Management, studieadviseur Fiorella Brustolin

Masters Mathematics and Applied Mathematics, studieadviseur Mirjam Nederveen

16:15 uur Masters Physics, Applied Physics, Chemistry, Chemical Engineering ,

studieadviseur Geartsje Zondervan

16:30 uur Master Educatie en Communicatie in de Wiskunde en Natuurwetenschappen,

studieadviseur Mirjam Nederveen

De presentaties zijn in het Nederlands en informeren ook over toelating tot de master.

16:30 uur Rondleiding of labbezoek door studenten

17:00 uur Gezamenlijke afsluiting: borrel met studenten

Kijk vooraf naar de toelatingseisen van de master die je op het oog hebt, en mail gerust met de daar genoemde contactpersoon.

Vanaf 1 maart via ons webformulier .

Laatst gewijzigd:23 februari 2018 11:17