Over onsFaculteit Ruimtelijke Wetenschappen

• Welkom om 18.15 uur
  • Presentatierondes starten om 18.30 uur

Programma

Het programma van de avond bestaat uit een welkom voor alle bezoekers door prof. dr. Oscar Couwenberg, de decaan van de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen, een informatiemarkt en twee voorlichtingsrondes waarbij alle masteropleidingen van de faculteit worden gepresenteerd. Daarnaast is er om 17.30 uur, voorafgaand aan het welkom en de reguliere voorlichtingrondes, een speciale voorlichting voor studenten van het HBO over een pre-master programma bij FRW. Tijdens de informatiemarkt kan je vragen stellen over de verschillende opleidingen en meer gedetailleerde informatie verkrijgen van coördinatoren, docenten, studenten en alumni. Op de informatiemarkt kan je ook meer informatie krijgen over onze Double Degree programma's. Je kunt tijdens de informatiemarkt wat te drinken nemen en een broodje Unox of cake halen. Neem je CV mee voor een CV-check bij de Career Services stand!

Bekijk hier het volledige programma en oa informatie over aanmelden en de routebeschrijving

Master event Ruimtelijke Wetenschappen
printOok beschikbaar in het: English