Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit WijsbegeerteNieuwsNieuwsarchief

Research Master in Philosophy 'Topopleiding' in Keuzegids

06 maart 2017

In de nieuwe editie van de Keuzegids Masters krijgt de 2-jarige Research Masteropleiding van de Faculteit Wijsbegeerte het label Topopleiding.

De gids beschrijft de masteropleidingen in Nederland. Bij de meeste masters wordt bovendien met punten een kwaliteitsoordeel gegeven. Sommige studies zijn zo goed dat ze het label Topopleiding krijgen - bij een score van 76 punten of meer. Landelijk kregen 142 masteropleidingen het label Topopleiding. Van de masteropleidingen van de RUG mogen zich 18 topopleiding noemen waaronder onze Research Master opleiding. Het kwaliteitsoordeel wordt gegeven op basis van studentenoordelen en het oordeel van keurmerkinstantie NVAO.

In november kreeg onze Bacheloropleiding voor de vijfde keer op rij het kwaliteitszegel Topleiding.

Bekijk de online brochure van de Research Master Philosophy


Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Wijsbegeerte.

Laatst gewijzigd:14 maart 2017 12:37
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 december 2017

  Broerstraat 5, Nummer 4, december 2017

  De hoofdpersonen in het decembernummer van ons alumnimagazine Broerstraat 5 leggen een positieve daadkracht aan de dag, die blijk geeft van veel optimisme voor de toekomst.

 • 28 november 2017

  ERC-beurzen helpen drie RUG-wetenschappers naar de top

  Drie onderzoekers aan de Rijksuniversiteit Groningen hebben een ERC Consolidator Grant toegekend gekregen. Het gaat om Catarina Dutilh Novaes, Ming Cao en Syuzanna R. Harutyunyan. De European Research Council (ERC) kent deze persoonsgebonden subsidies...

 • 15 november 2017

  RUG beste brede klassieke universiteit van Nederland

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Nederlandse Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding. In de lijst van Beste Universiteiten staat de universiteit van het Noorden in de categorie...