Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit WijsbegeerteNieuwsNieuwsarchief

Research Master in Philosophy 'Topopleiding' in Keuzegids

06 maart 2017

In de nieuwe editie van de Keuzegids Masters krijgt de 2-jarige Research Masteropleiding van de Faculteit Wijsbegeerte het label Topopleiding.

De gids beschrijft de masteropleidingen in Nederland. Bij de meeste masters wordt bovendien met punten een kwaliteitsoordeel gegeven. Sommige studies zijn zo goed dat ze het label Topopleiding krijgen - bij een score van 76 punten of meer. Landelijk kregen 142 masteropleidingen het label Topopleiding. Van de masteropleidingen van de RUG mogen zich 18 topopleiding noemen waaronder onze Research Master opleiding. Het kwaliteitsoordeel wordt gegeven op basis van studentenoordelen en het oordeel van keurmerkinstantie NVAO.

In november kreeg onze Bacheloropleiding voor de vijfde keer op rij het kwaliteitszegel Topleiding.

Bekijk de online brochure van de Research Master Philosophy


Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Wijsbegeerte.

Laatst gewijzigd:14 maart 2017 12:37
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 10 december 2018

  JHP prijs voor Han Thomas Adriaenssen

  Han Thomas Adriaenssen heeft met zijn boek Representation and Scepticism from Aquinas to Descartes (Cambridge University Press) de JHP prijs voor het beste boek over de geschiedenis van de filosofie gewonnen.

 • 04 december 2018

  Botsen op de sociale snelweg

  Zwarte Piet, de Oostvaardersplassen, genderkwesties...de maatschappelijke discussies vliegen ons om de oren en elk jaar lijken de standpunten zich te verharden. We bevinden ons in het onderzoeksveld van Frank Hindriks, hoogleraar Ethiek, Sociale en...

 • 15 november 2018

  Opnieuw dubbele topscore voor filosofie in Groningen

  De Faculteit Wijsbegeerte van de Rijksuniversiteit Groningen staat met een totaalscore van 80 punten voor de bacheloropleiding Filosofie en 76 punten voor Filosofie van een Bepaald Wetenschapsgebied opnieuw op de eerste plaats in de Keuzegids Universiteiten...