Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFEBThe Next Step

The Next Step - 1 september 2017

TICKETS

2017 kenmerkt het 10-jarig jubileum van de fusie tussen de faculteit der Economische Wetenschappen en de faculteit Bedrijfskunde. Vandaag de dag beter bekend als FEB (faculteit Economie en Bedrijfskunde) van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Tevens kenmerkt dit jaar het 10-jarig bestaan van de studievereniging voor Economie en Bedrijfskunde (EBF). Om deze mijlpaal te vieren, organiseren we een groot lustrum-evenement op vrijdag 1 september 2017. We zullen niet alleen terugblikken naar waar we vandaan zijn gekomen, maar vooral ook vooruit kijken naar onze visie en ambitie voor de komende jaren: The Next Step.

Het thema van het lustrum is Innovatie en Creativiteit→The Next Step. Dit thema vormt niet alleen de rode draad van het lustrum, maar is ook kenmerkend voor FEB in zijn geheel. Het thema Innovatie en Creativiteit zal zowel zichtbaar zijn tijdens lezingen en discussies, als bij de selectie aan eten en drinken en bij de versieringen en aankleding van het gebouw (binnen en buiten).

The Next Stepis een evenement voor alle studenten, medewerkers, professoren, alumni, externe partners en vrienden van FEB. We hebben een prachtig programma in elkaar gezet met muziek van lokale bands, gastsprekers, cabaret, activiteiten voor kinderen , een ruime selectie aan eten en drinken en nog veel meer. We verheugen ons er ontzettend op om deze dag samen met u te vieren. Iedereen is welkom op het lustrum, dus voel u vrij uw familie en vrienden mee te brengen naar het feest.

Met groot genoegen kondigen we hierbij ook aan dat u nu uw tickets kunt reserveren. Tickets zijn gratis, maar aangezien er een limiet op het aantal beschikbare tickets zit, is het wel noodzakelijk uw ticket te reserveren.

Datum: 1 september 2017
Tijd: 15.30-00.00
Locatie: Duisenberg Gebouw | Nettelbosje 2, 9747 AE Groningen

a
Laatst gewijzigd:08 november 2017 15:53
printOok beschikbaar in het: English