Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFEBNews / FEB

Prof. Pieter Jansen benoemd tot hoofd Wetenschappelijk Bureau Flynth Adviseurs en Accountants

02 juni 2017
Pieter Jansen

Prof.dr. Pieter Jansen is benoemd tot hoofd van het Wetenschappelijk Bureau van accountants- en adviesorganisatie Flynth Adviseurs en Accountants. Jansen blijft verbonden aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de RUG als hoogleraar Controlling en opleidingsdirecteur van de Executive Master in Finance & Control.

Met het Wetenschappelijk Bureau wil Flynth haar adviseurs een stevig kennisnetwerk bieden. Jansen wordt verantwoordelijk voor het opzetten, organiseren en uitvoeren van onderzoek dat bijdraagt aan praktische toepassingen voor ondernemers rond het vakgebied controlling.

Mensen helpen zich te ontplooien

‘In mijn carrière is mensen helpen om zich te ontplooien een terugkerend onderwerp’, zegt Jansen. ‘Dat heb ik gedaan door onderzoek te doen, door onderwijs te geven en door verschillende opleidingen te leiden. Ik verheug mij op de nieuwe uitdagingen die deze aanstelling mijn brengt.’

Over Flynth

Flynth Adviseurs en Accountants is Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth is ontstaan vanuit het agrarisch, coöperatieve gedachtegoed: voor en door ondernemers. Het bedrijf streeft naar samenwerking binnen een kennisnetwerk van klanten, kennisinstellingen en haar eigen medewerkers.

Meer informatie

Laatst gewijzigd:02 juni 2017 09:02

Meer nieuws