Skip to ContentSkip to Navigation
Over ons FEB Research / FEB FEB Research News News / FEB

Energy Innovation Atlas nu online!

04 februari 2020
Energy Innovation Atlas

De nieuwe Energy Innovation Atlas (EIA) is een platform voor innovaties op het gebied van energietransitie. Dit platform ondersteunt organisaties bij de vele uitdagingen die moeten worden overwonnen om tot duurzame energievoorziening te komen. Het platform bevat onderzoeksverslagen en korte filmpjes die studenten hebben gemaakt tijdens een masterclass over innovaties in de energietransitie. Het Centre for Energy Economics Research (CEER) van de Rijksuniversiteit Groningen heeft een bijdrage geleverd aan de totstandkoming van dit unieke platform.

De EIA bevat beknopte verslagen over concrete innovaties en projecten die momenteel wereldwijd in de energiesector worden uitgevoerd. Professionals in de energiesector kunnen verslagen en korte filmpjes raadplegen over de verschillende initiatieven die op het gebied van de energietransitie in Nederland en daarbuiten plaatsvinden. De EIA bevat ook meer informatie over wat het lastig maakt om innovaties, met name in de energiesector, succesvol te laten zijn. Een frisse blik op de interessantste ontwikkelingen op het gebied van energietransitie kan helpen.

Wat heb ik eraan?

•   Onderzoeksverslagen van innovaties binnen de energietransitie

•   Ideeën voor toekomstige innovaties voor de energievoorziening in Nederland en daarbuiten

•   Kennis over succesvol innoveren

•   Kennis overdragen naar vergelijkbare innovaties en technologieën

•   Een frisse blik op de laatste ontwikkelingen binnen de energiesector

Wilt u meer weten over de EIA en enkele voorbeelden bekijken? Lees dan de blog voor meer informatie.

URL FEB
AACSB EQUIS logos
Laatst gewijzigd:29 februari 2024 10:02
View this page in: English

Meer nieuws

  • 19 april 2024

    Nieuwe scriptieprijs voor masterstudenten Economie en Bedrijfskunde

    Hoe kunnen we economie en bedrijfskunde studenten prikkelen om in hun masterscriptie aandacht te besteden aan belangrijke maatschappelijke uitdagingen? De 14 Nederlandse faculteiten economie en bedrijfskunde, verenigd in het Decanenberaad Economie...

  • 18 april 2024

    Ward Romeijnders appointed as Professor of Optimization under Uncertainty

    The Faculty of Economics and Business is pleased to announce that Ward Romeijnders has been appointed as Professor of Optimization under Uncertainty. The chair is situated within the Department of Operations.

  • 12 april 2024

    Oratie Corine Noordhoff: Future ready retail

    Tijdens haar oratie zal Corine Noordhoff inzichten verschaffen in de fundamentele elementen om te overleven en je bedrijf aan te passen in de retailsector. Noordhoffs oratie vindt plaats op vrijdag 19 april 2024, 16:15 – 17:00, in de aula van het...