Skip to ContentSkip to Navigation
Over ons FEB Research / FEB FEB Research News News / FEB

Shubhashis Gangopadhyay benoemd tot hoogleraar Financiering Opkomende Markten

27 februari 2015
Prof. Gangopadhyay
Prof. Gangopadhyay

Per 1 januari 2015 is prof.dr. Shubhashis Gangopadhyay aangesteld als hoogleraar Financiering Opkomende Markten bij de vakgroep Economics, Econometrics and Finance. Het betreft een aanstelling van 0,2fte voor de periode van vijf jaar. Met de komst van Gangopadhyay wordt het onderzoek op het gebied van financiering van ontwikkelende economieën bij de Faculteit Economie en Bedrijfskunde versterkt.

Naast zijn aanstelling als hoogleraar in Groningen is Gangopadhyay decaan van de School of Humanities and Social Sciences van de Shiv Nadar University (SNU) in Uttar Pradesh, India. Ook is hij gastdocent aan de universiteit van Göteborg in Zweden. Zijn aanstelling bij de Faculteit Economie en Bedrijfskunde in Groningen zal leiden tot een samenwerkingsverband op het gebied van onderwijs en onderzoek met de NSU.

URL FEB
AACSB EQUIS logos
Laatst gewijzigd:29 februari 2024 10:02
View this page in: English

Meer nieuws

  • 12 april 2024

    Oratie Corine Noordhoff: Future ready retail

    Tijdens haar oratie zal Corine Noordhoff inzichten verschaffen in de fundamentele elementen om te overleven en je bedrijf aan te passen in de retailsector. Noordhoffs oratie vindt plaats op vrijdag 19 april 2024, 16:15 – 17:00, in de aula van het...

  • 09 april 2024

    New issue FEB Research Newsletter

    We are proud to present the spring 2024 edition of the FEB Research Newsletter.

  • 08 april 2024

    Nieuwe essayreeks: Duurzaamheidsverslaggeving na de CSRD

    De eerste editie is uit van de gratis essayreeks van UGBS over duurzaamheidsverslaggeving sinds de CSRD. Met tips voor ondernemers. Abonneer om op de hoogte te blijven van nieuwe edities.