Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFEBOnderwijs / FEBStudieadviseurs

Aspirant-studenten

kiezen voor een opleiding bij de Faculteit Economie & Bedrijfskunde...


De informatiesite voor aspirantstudenten van de RuG geeft, naast algemene informatie over studeren in Groningen, informatie over alle opleidingen aan de RuG (kies Opleidingen in het menu bovenaan). Je kunt natuurlijk ook direct naar de informatie voor studiekiezers op onze facultaire website gaan. Je kunt op beide websites brochures aanvragen.

  • Onze Studiegidsen staan volledig op internet. Lees de onderdelen over de opleiding van jouw keuze in deze gids. Een studiegids geeft namelijk veel meer informatie over een opleiding dan een brochure voor studiekiezers.
  • Nog meer (gedetaileerde) informatie geven de vakbeschrijvingen van een opleiding.
  • Als je na het lezen van de brochures, relevante onderdelen uit de studiegids en betreffende vakbeschrijvingen nog twijfels of vragen hebt, kun je terecht bij de studieadviseurs. Een studieadviseur kan je helpen om jouw wensen, voorkeuren en keuzes helder te krijgen en verschillende opties af te wegen. De studieadviseur kan ook gericht verwijzen naar andere personen of instanties…
  • Doe je al een studie aan de RuG, maar wil je switchen naar een andere opleiding en weet je niet wat je moet kiezen:
    Als je het nog niet gedaan hebt: het Studenten Service Centrum biedt om de 14 dagen een Workshop Studiekeuze aan. Een aanrader!
    Bel of surf naar het Studenten Service Centrum of ga langs:
    Uurwerkersgang 10, Groningen. 050-363 8066. Ze zijn op werkdagen open van 10:00 tot 16:00. …

De vraagbaak van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (FEB) en de vraagbaak van de Universiteit geven antwoord op een scala aan niet-opleidingsspecifieke vragen. Neem er een kijkje!

Laatst gewijzigd:25 januari 2018 13:19
printView this page in: English