Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFEBOnderwijs / FEBIntroductie / FEB

Contact en locaties

Bezoekadres

Faculteit Economie en Bedrijfskunde
Nettelbosje 2, 9747 AE Groningen

Je kan het Zernike Complex per bus bereiken door lijn 1 of 15 vanaf het Centraal Station te nemen. Op www.9292ov.nl kan je jouw optimale route met het openbaar vervoer plannen.

Gebouwen van de FEB

Klik hier voor een kaart van de gebouwen (nummers) op het Zernike complex.

Startpunt Campus Tour en Bibliotheekinstructie

Het startpunt voor de Campus Tour en Bibliotheekinstructie tijdens de Faculty First Week is de Plaza (nr 13 op de kaart) in het Duisenberggebouw. Voor de Campus Tour verzamel je samen met je mentor(groep) in de Plaza. De Bibliotheekinstructie vindt plaats in de Bibliotheek, gelegen op de tweede verdieping recht boven de Plaza, en gemakkelijk te bereiken via de trap in de Plaza. Verzamel niet in de Bibliotheek maar wacht in de Plaza tot het tijdstip waarop jouw Bibliotheekinstructie begint, om overlast voor andere studenten in de Bibliotheek te voorkomen.

FEB college locatie buiten Zernike: 'Stadskerk VBG'

Aanbevolen routes voor lopen en fietsen naar Stadskerk VBG, Friesestraatweg 221:

NB
Studenten die per bus of te voet reizen: er is geen bus die direct bij het gebouw stopt. Hou daarom rekening met wat extra looptijd om er te komen. De locatie Stadskerk VBG is aan de oostelijke kant van de ringweg. Wanneer je van het Zernike Complex komt, blijf je dus aan de oostelijke zijde. Wanneer je vanaf het westen komt kun je onder de ringweg door via de tunnel bij de Pleiadenbrug. Het is niet toegestaan om de ringweg over te steken! Behalve dat het oversteken van de ringweg erg gevaarlijk is, kan je er ook een boete voor krijgen.

Contact

In de volgende tabel kun je vinden hoe je in contact kunt komen met de faculteit.

Wat? Hoe?
Inschrijving/Studielink/Collegegeld/RUSpas Information Services
Faculty First Week firstweek.feb@rug.nl
Bestellen van boeken en informatie introductieweekenden EBF Groningen en VESTING (studenten Econometrics & Operations Research)
Sudieadviseur en faculteit

Student Support Desk
050-363 8900

Social Media

Vind de faculteit op Facebook en volg ons op Twitter!

Laatst gewijzigd:17 november 2017 13:35
printView this page in: English