Over onsFEBFEB Career Services

Vacature | Student Assistent Communicatie (Dutch)

03 July 2018
Student Assistantship Vacancy

Note: since we are looking for a Dutch speaking co-worker, this vacancy is in Dutch

De afdeling Communicatie van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde zoekt per direct een:

Student Assistent Communicatie & Redactie (10 uur p/w)

Organisatie & Afdeling
Het betreft een functie bij de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (FEB) waar 6.500 studenten een studie volgen. De werkzaamheden vinden plaats binnen een team van communicatiemensen van de afdeling Marketing Internationalisering en Communicatie, in samenwerking met externe inhuur van bureaus (design, video, online communicatie). Focus ligt op het Careers Centre dat Career Services aanbiedt aan studenten om hun transitie naar de arbeidsmarkt te ondersteunen en dat Recruitment Services aanbiedt aan zakelijke relaties.

Functie & werkzaamheden
De student-assistent Communicatie ondersteunt de Projectleider Communicatie in alle communicatie richting verschillende doelgroepen van de faculteit. Doelen zijn informatieverstrekking/voorlichting en promotie van onze diensten. De taken richten zich met name op het ondersteunen van (communicatie)projecten die bijdragen aan het ontwikkelen van de website, het opzetten van promotiecampagnes en het begeleiden van communicatieproducties (print, online, video). De inzet van de student assistent richt zich met name op copywriting, redactiewerk, nieuws publicaties, promotie en productie van communicatiemiddelen.

Wat zoeken we?

• Studie/achtergrond in communicatie, journalistiek, media en/of marketing
  • In staat om teksten (Engels en Nederlandstalig!) op te stellen en/of te redigeren
  • Daadkrachtig type met een hands-on mentaliteit
  • Zelfstandige persoonlijkheid
  • Beschikbaar voor minimaal 10 uur per week vanaf medio augustus tot minimaal 30 december 2018

Wat bieden we?

• Een leeromgeving om ervaring op te doen en je skills te ontwikkelen. Meelopen bij communicatieproductie van a t/m z
  • Team van marketing- en communicatieprofessionals met ervaring in verschillende markten om mee samen te werken en die je begeleiden
  • Content-wise een uitdagende klus om twee werelden met elkaar te verbinden: die van bedrijfsleven en universiteit
  • Dynamische werkomgeving van een bruisende jonge faculteit
  • Zelfstandige functie met veel vrijheid
  • Prettige vergoeding plus u itstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao

Interesse?
Mail je motivatie en CV uiterlijk zaterdag 7 juli naar Frederike Godron f.godron@rug.nl ovv ‘Student Assistent Communicatie’. Sluit daarbij een voorbeeld van een schrijfklus (voor je studie of daarbuiten) waar je trots op bent . Een s chrijfcase kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Last modified:03 July 2018 12.13 p.m.

More news