Over onsFEBFEB Career Services

Business Research and Consulting | Nieuwe deadline zondag 19 augustus!

14 augustus 2018
BR&C

Note: As always, international students are more than welcome to apply, but because of the nature of the assignments this block, we highly encourage Dutch-speaking students to apply as well!

Geïnteresseerd in consultancy?
Meld je dan aan voor het keuzevak Business Research and Consulting!

• Wanneer: blok 1.1, 2018-2019
  • Wie: derdejaars BSc en MSc studenten van alle studieprogramma's
  • Betrokken organisaties: van SMEs en ondernemers tot gemeentes en nationale verzekeringsmaatschappijen
  • Registreer: vul het webformulier in op www.rug.nl/feb/brc, deadline 19 augustus voor 23.59 uur

Business Research & Consulting (BR&C) is een 5 ECTS keuzevak waarbij je theoretische kennis kunt toepassen op de praktijk. Het vak bestaat uit een onderzoek en consultancy project voor een externe organisatie, zoals Redbag Europe, Hoomark, Sustainder, Drentea, Preadyz en meer. In teams van drie tot vier studenten van diverse niveaus en studierichtingen ga je, onder begeleiding van een FEB-docent, 10 weken voor zo'n organisatie aan de slag: je bezoekt de organisatie, onderzoekt hun bedrijfscase en ontwikkelt onderzoeksplan die je vervolgens uitvoert. Aan het einde van het blok zullen jullie je bevindingen en mogelijke oplossingen presenteren aan het management van de organisatie.

'De belangrijkste vaardigheid die ik heb ontwikkeld tijdens dit vak was om mijn academische kennis in de praktijk te brengen.'

Gerben Wiersema, student Small Business & Entrepreneurship

Voordelen voor jou

• Ervaar hoe het is om als (junior) consultant te werken en of dit aansluit bij jouw ambities
  • Krijg inzicht in echte management issues en pas je kennis toe
  • Leer om problemen op te lossen vanuit een commercieel perspectief
  • Leer om aan de wensen van je klant te voldoen
  • Krijg inzicht in je eigen vaardigheden om deze beter te kunnen communiceren naar werkgevers

Geïnteresseerd?

Wil je je aanmelden voor BR&C in blok 1.1? Doe dat dan uiterlijk zondag 19 augustus.

Laatst gewijzigd:14 augustus 2018 11:59