Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFEBFEB Alumni NetworkUse our knowledgeUse our knowledge

Ons onderwijs

Onderwijs

Onze vier bacheloropleidingsprogramma’s (36 maanden)

BSc Bedrijfskunde (Nederlands)

Vakken in het eerste jaar zijn o.a. Organisatie- en Gedragswetenschappen. In het tweede jaar specialiseren studenten in Accountancy & Controlling, Technology Management of Business & Management. Studenten volgen een minor naar keuze en schrijven in het laatste jaar hun bachelorscriptie.

BSc Econometrie en Operationele Research (Engels)

Het eerste jaar is bedoeld om een basis te leggen voor jaar 2 en 3, met vakken als Statistiek en Computerprogrammering. In het tweede jaar verbreden studenten hun kennis van wiskundige modellering. Zij kiezen vakken uit vier hoofdgebieden, bijv. Econometrie of Actuariële wetenschappen. In het derde jaar kiezen studenten keuzevakken en schrijven zij hun bachelorscriptie.

Bsc Economie en Bedrijfseconomie (Engels)

Vakken in het eerste jaar zijn o.a. introducties binnen Internationale Economie en Internationale Bedrijfskunde. Studenten volgen ook een Engelse taalcursus om hun academische schrijfvaardigheid en presentatievaardigheden te ontwikkelen. In het tweede jaar kiezen studenten één van de drie profielen. In het derde jaar is er ruimte voor een minor (in het buitenland).

Bsc International Business (Engels)

De vakken in het eerste jaar behandelen de fundamentele disciplines van internationale bedrijfskunde en bieden extensieve training in het lezen en schrijven van academisch Engels. In het tweede en derde jaar nemen studenten extra vakken in o.a. internationaal management. In het derde jaar brengen studenten een semester door in het buitenland en schrijven hun bachelorscriptie.

Onze masterprogramma’s

Research Master


Brochures
Brochures
Laatst gewijzigd:18 januari 2018 10:38
printView this page in: English