Skip to ContentSkip to Navigation
FEB for BusinessOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

FEB for Business

Faculteit Economie en Bedrijfskunde
FEB for BusinessTalent Recruitment

Verschillende Stagevormen

Studenten van FEB doen een stage naast hun opleiding of als onderdeel van hun masteropleiding. In beide gevallen helpt de Faculteit Economie en Bedrijfskunde studenten en bedrijven bij het realiseren van een stage.

.
Masterstage

De Faculteit Economie en Bedrijfskunde biedt organisaties de mogelijkheid te werken met een Masterstudent als stagiair. Een young professional die bijna afgestudeerd is en dus al de nodige kennis en ervaring heeft opgedaan, waar uw organisatie van kan profiteren. Onze studenten kunnen een gedegen bijdrage leveren aan uw organisatie op het gebied van bijvoorbeeld Marketing, Supply Chain Management, Business Administration, Human Resource Management, Financial Management, etc. Het betreft hier een stageopdracht van minimaal 3 maanden (minimaal 410 uur), te starten in September of in Februari. Meer informatie over de opzet van Master Internships vindt u hier.


Scriptiestage

Binnen de meeste masteropleidingen hebben studenten de gelegenheid om een stage te combineren met een scriptie óf kunnen zij hun master te verlengen met een stageperiode. In beide gevallen ontvangen de studenten studiepunten voor hun stage en staat de stage onder toezicht van de universiteit. Een masterscriptie is doorgaans 20 ECTS waard, wat gelijk staat aan 14 fulltime werkweken. Voorbeelden van stage ervaringen van FEB studenten vindt u hier.


Extra-curriculaire stage

Steeds meer studenten zijn gemotiveerd om werkervaringen op te doen door middel van een stage. Sommige van hen doen een stage na hun bachelor, master of in een periode waarin zij geen colleges hebben. In deze situaties is er tijdens de stage geen toezicht vanuit de universiteit en ontvangen studenten er geen studiepunten voor. Desondanks bieden wij in deze gevallen hulp aan bedrijven bij het vinden van stagiair(e)s.


.
Hoe werkt het?

U kunt een stagepositie aanbieden door dit formulier in te vullen. Als de vacature is geplaatst, kunt u het hier controleren.

Laatst gewijzigd:24 april 2018 15:22
printOok beschikbaar in het: English