Skip to ContentSkip to Navigation
Over ons FEB Research / FEB FEB Research News News / FEB

Prof. Pieter Jansen benoemd tot hoofd Wetenschappelijk Bureau Flynth Adviseurs en Accountants

02 juni 2017
Pieter Jansen

Prof.dr. Pieter Jansen is benoemd tot hoofd van het Wetenschappelijk Bureau van accountants- en adviesorganisatie Flynth Adviseurs en Accountants. Jansen blijft verbonden aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de RUG als hoogleraar Controlling en opleidingsdirecteur van de Executive Master in Finance & Control.

Met het Wetenschappelijk Bureau wil Flynth haar adviseurs een stevig kennisnetwerk bieden. Jansen wordt verantwoordelijk voor het opzetten, organiseren en uitvoeren van onderzoek dat bijdraagt aan praktische toepassingen voor ondernemers rond het vakgebied controlling.

Mensen helpen zich te ontplooien

‘In mijn carrière is mensen helpen om zich te ontplooien een terugkerend onderwerp’, zegt Jansen. ‘Dat heb ik gedaan door onderzoek te doen, door onderwijs te geven en door verschillende opleidingen te leiden. Ik verheug mij op de nieuwe uitdagingen die deze aanstelling mijn brengt.’

Over Flynth

Flynth Adviseurs en Accountants is Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth is ontstaan vanuit het agrarisch, coöperatieve gedachtegoed: voor en door ondernemers. Het bedrijf streeft naar samenwerking binnen een kennisnetwerk van klanten, kennisinstellingen en haar eigen medewerkers.

Meer informatie

URL FEB
AACSB EQUIS logos
Laatst gewijzigd:29 februari 2024 09:02
View this page in: English

Meer nieuws

  • 12 april 2024

    Oratie Corine Noordhoff: Future ready retail

    Tijdens haar oratie zal Corine Noordhoff inzichten verschaffen in de fundamentele elementen om te overleven en je bedrijf aan te passen in de retailsector. Noordhoffs oratie vindt plaats op vrijdag 19 april 2024, 16:15 – 17:00, in de aula van het...

  • 09 april 2024

    New issue FEB Research Newsletter

    We are proud to present the spring 2024 edition of the FEB Research Newsletter.

  • 08 april 2024

    Nieuwe essayreeks: Duurzaamheidsverslaggeving na de CSRD

    De eerste editie is uit van de gratis essayreeks van UGBS over duurzaamheidsverslaggeving sinds de CSRD. Met tips voor ondernemers. Abonneer om op de hoogte te blijven van nieuwe edities.