FEB for BusinessOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

FEB for BusinessNoord NederlandSamen Sterk

Kennisbijeenkomsten

MKB dag

De Faculteit Economie en Bedrijfskunde organiseert met enige regelmaat evenementen voor studenten in samenwerking met het bedrijfsleven in het noorden. Zo wordt jaarlijks de Careers Week gehouden. Bedrijven kunnen tijdens deze dagen kennismaken met getalenteerde studenten Economie en Bedrijfskunde, middels workshops en recruitmentlunches.

Voor het midden- en kleinbedrijf is er eveneens de jaarlijkse MKB Dag. MKB’ers kunnen een business case insturen, die door studenten wordt opgepakt. Op de MKB Dag presenteren zij hun oplossingen en worden de beste ideeën onderscheiden. De MKB Dag wordt georganiseerd in samenwerking met de Hanzehogeschool Groningen, VNO-NCW MKB-Noord, de Kamer van Koophandel en de gemeente Groningen.

Heeft u interesse om met uw bedrijf deel te nemen aan (een van) deze evenementen?

Neem dan contact op met:

Elise Kamphuis

Corporate Relations and Internship Manager