Skip to ContentSkip to Navigation
FEB for BusinessPart of University of Groningen

FEB for Business

Faculty of Economics and Business
FEB for BusinessBusiness SchoolExecutive programmesManagement & Economie in Zorg en WelzijnManagement & Economie in Zorg en Welzijn

Inspirerende mensen

Grote passie voor het opleiden van leidinggevenden in de zorg, enorme gedrevenheid om management naar een hoger niveau te tillen en eindeloze interesse voor het vakgebied van management en zorg. Dat zijn de kenmerken van de mensen achter Management & Economie in Zorg en Welzijn.

Onze docenten koppelen theoretische inzichten probleemloos aan vraagstukken uit de praktijk en motiveren u om hetzelfde te doen. Zowel wetenschappers als praktijkmensen maken onderdeel uit van ons brede en diverse team. Zij inspireren u het beste in uzelf naar boven te halen en blijvend kwaliteit te leveren binnen het managementvak.

Opleidingsdirecteur

Prof. dr. ir. Kees Ahaus is als Onderwijscoördinator van de Aletta Jacobs School of Public Health verantwoordelijk voor de inhoud van de opleiding. Ook zorgt hij voor de aansturing van docenten.

Docenten

De universitaire wereld en de praktijk komen samen in de colleges van onze docenten. U ontvangt academische kennis én inzichten op basis van ervaringen uit het werkveld van de controller. Ook nodigen wij regelmatig gastdocenten uit die belangrijke functies vervullen in het Nederlandse bedrijfsleven.

Inspirerende docenten
Laatst gewijzigd:28 februari 2019 07:02