Skip to ContentSkip to Navigation
FEB for BusinessPart of University of Groningen

FEB for Business

Faculty of Economics and Business
FEB for BusinessBusiness SchoolExecutive mastersExecutive Master of Finance and Control

Inspirerende mensen

Executive Master of Finance and Control
bram-les

Grote passie voor het opleiden van controllers, het streven om financieel management naar een hoger niveau te tillen, en eindeloze interesse voor finance and control. Dat zijn de kenmerken van de mensen achter EMFC.

Onze docenten koppelen theoretische inzichten probleemloos aan vraagstukken uit de praktijk en motiveren u om hetzelfde te doen. Zowel wetenschappers als praktijkmensen maken onderdeel uit van ons brede en diverse team. Zij inspireren u het beste in uzelf naar boven te halen en blijvend kwaliteit te leveren binnen het controllersvak.


pieter-jansen
Opleidingsdirecteur

Prof. dr. Pieter Jansen is als directeur van EMFC verantwoordelijk voor de inhoud van de opleiding. Ook zorgt hij voor de aansturing van docenten en voor de toelating van cursisten (via de Toelatingscommissie). Lees meer over zijn visie op EMFC.

bram neuijen
Programmacoördinator

Dr. J.A. Neuijen neemt als coördinator de dagelijkse leiding van de opleiding op zich.

Angela Sap
Officemanager

Alle praktische en uitvoerende taken worden verzorgd door Angela Sap.

Docenten

De universitaire wereld en de praktijk komen samen in de colleges van onze docenten. Naast academische kennis ontvangt u inzichten op basis van ervaringen uit het werkveld van de controller. Ook nodigen wij regelmatig gastdocenten uit die belangrijke functies vervullen in het Nederlandse bedrijfsleven.

Laatst gewijzigd:17 juli 2019 12:04