Skip to ContentSkip to Navigation
FEB for BusinessOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

FEB for Business

Faculteit Economie en Bedrijfskunde
FEB for BusinessBusiness SchoolExecutive programma'sManagement & Economie in Zorg en WelzijnManagement & Economie in Zorg en Welzijn

Aanmelding en toelating

people
Toelatingseisen

U bent afgestudeerd op ten minste hbo-niveau of u beschikt over hbo-werk- en -denkniveau. Er zijn geen specifieke toelatingseisen. Een deel van de syllabus zal in het Engels zijn, maar de voertaal is Nederlands.


Kennismaking
U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek met de programmamanager van het programma Management & Economie in Zorg en Welzijn. In dit gesprek verkennen we samen met u, hoe deze opleiding aan uw professionele ontwikkeling kan bijdragen.

Nikolaj Bijleveld
T: 050 363 3117
E: n.h.bijleveld@rug.nl

Wij bieden ook incompany trainingen aan, waarbij we langskomen in uw organisatie. Voor informatie over deze trainingen of een tailormade variant van dit programma kunt u tevens bij programmamanager Nikolaj Bijleveld terecht.


Aanmelden

U kunt zich via dit inschrijfformulier aanmelden.


Kosten

De kosten voor het 7-daagse programma zijn € 4.950,- (vrijgesteld van btw). De kosten zijn inclusief een speciaal voor het programma samengestelde syllabus en locatie- en cateringkosten. Kosten voor parkeren zijn niet inbegrepen. U kunt deze opleiding ook in termijnen betalen.

Laatst gewijzigd:18 juli 2018 15:58