Skip to ContentSkip to Navigation
Webklassen

Farmacie

Bestemd voor

Scholieren die geïnteresseerd zijn in de studie Farmacie.

De webklas

De webklas farmacie gaat over aspirine. Een geneesmiddel dat iedereen kent, maar weet je ook hoe je het maakt? Of hoe het eigenlijk werkt? In week 1 leer je hoe aspirine gemaakt wordt, in week 2 ontdek je hoe de stof geanalyseerd wordt, de derde week gaat over de werking en bijwerkingen van aspirine in week 4 verdiepen we ons in de farmacotheraphie.

Aspirine
Aspirine

Studielast en honorering

Als je 10 studielasturen wilt verdienen, maak je elke week de opdracht en lever je deze in. Houd er rekening mee dat je gedurende de looptijd van de cursus per week ongeveer 3 uur aan voorbereiding en online colleges zult besteden. Je krijgt een certificaat aan het eind van de cursus. Als je dat wilt inruilen voor studiepunten op school dan moet je daar zelf achteraan. Je kunt een docent vragen om ook lid te worden van de cursus zodat hij of zij kan zien wat er gebeurt.

Farmacie studeren

Deze webklas geeft een goed beeld van wat je inhoudelijk van de studies Farmacie kunt verwachten.

Inschrijven

Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de ronde van 5 maart tot 2 april. De volgende ronde begint in november 2018. De inschrijving voor die ronde opent in oktober.

Heb je vragen over deze webklas? Stuur dan een e-mail naar webklassen@rug.nl. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van de precieze data voor de volgende webklasronde, of volg ons op Facebook, Instagram of Twitter.

Laatst gewijzigd:26 juni 2017 09:07
printOok beschikbaar in het: English