Skip to ContentSkip to Navigation
Webklassen

Bewegingswetenschappen

Bestemd voor

Scholieren die geïnteresseerd zijn in de studie Bewegingswetenschappen.

De webklas

Bewegingswetenschappen is een multidisciplinaire studie. Dit betekent dat het onderwijs is opgebouwd vanuit verschillende vakgebieden. Deze webklas geeft je een idee van de diversiteit van de vakken die binnen de bachelor Bewegingswetenschappen gegeven worden. Er zijn vijf verschillende modules opgenomen met allemaal een ander thema. De eerste module is een inleidende module waarin je een idee krijgt over wat het ‘domein’ Bewegingswetenschappen inhoudt. Verder is er een bèta module, hierin krijg je alvast een voorproefje van het vak wiskunde. Tot slot zijn is er nog een module ‘Motorische Controle’, ‘Neurofysiologie’ en een leuke filosofiemodule. Elke module bestaat uit een videocollege en literatuur om door te lezen. Vervolgens wordt de module afgesloten met een toets.

Studielast en honorering

Als je 10 studielasturen wilt verdienen, werk je gedurende 4 weken de modules door en maak je de afsluitende toets. Houd er rekening mee dat je er per week gemiddeld 3 uur aan moet besteden. Je krijgt een certificaat aan het eind van de cursus. Als je dat wilt inruilen voor studiepunten op school dan zal je dat zelf met je school moeten afspreken. Je kunt een docent vragen om ook lid te worden van de cursus zodat hij of zij kan zien wat er gebeurt.

Bewegingswetenschappen
Bewegingswetenschappen

Bewegingswetenschappen studeren?

Na het volgen van deze webklas heb je een goed beeld van de breedte van de opleiding Bewegingswetenschappen, en kun je inschatten of deze studie bij je past. Als je meer informatie zoekt over de opleiding vind je die hier.

Inschrijven

Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de ronde van 5 maart tot 2 april. De volgende ronde begint in november 2018. De inschrijving voor die ronde opent in oktober.

Heb je vragen over deze webklas? Stuur dan een e-mail naar webklassen@rug.nl. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van de precieze data voor de volgende webklasronde, of volg ons op Facebook, Instagram of Twitter.

Laatst gewijzigd:26 juni 2017 09:04
printOok beschikbaar in het: English