Skip to ContentSkip to Navigation
OnderwijsStudievoorlichtingMeer keuzeactiviteitenScholierenacademieWebklassenWebklassen op interessegebied

Bewegingswetenschappen

Bewegingswetenschappen is een multidisciplinaire studie. Dit betekent dat het onderwijs is opgebouwd vanuit verschillende vakgebieden. Deze webklas geeft je een idee van de diversiteit van de vakken die binnen de bachelor Bewegingswetenschappen gegeven worden. Er zijn vijf verschillende modules opgenomen met allemaal een ander thema. De eerste module is een inleidende module waarin je een idee krijgt over wat het ‘domein’ Bewegingswetenschappen inhoudt. Verder is er een bèta module, hierin krijg je alvast een voorproefje van het vak wiskunde. Tot slot zijn is er nog een module ‘Motorische Controle’, ‘Neurofysiologie’ en een leuke filosofiemodule. Elke module bestaat uit een videocollege en literatuur om door te lezen. Vervolgens wordt de module afgesloten met een toets.

Bewegingswetenschappen
Bewegingswetenschappen

Meer weten?

Na het volgen van deze webklas heb je een goed beeld van de breedte van de opleiding Bewegingswetenschappen, en kun je inschatten of deze studie bij je past. Als je meer informatie zoekt over de opleiding vind je die hier.

Inschrijven

De inschrijving is geopend! Je kunt je nu aanmelden voor de webklassen die starten op 5 november.

Heb je vragen over deze webklas? Stuur dan een e-mail naar webklassen@rug.nl. Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter als je op de hoogte gehouden wilt worden van de precieze data voor de volgende webklasronde .

Laatst gewijzigd:25 juni 2018 14:56
printView this page in: English