Skip to ContentSkip to Navigation
Webklassen

Bedrijfskunde

Bestemd voor

Scholieren die geïnteresseerd zijn in de studie Bedrijfskunde.

Bedrijfskunde
Bedrijfskunde

De webklas

In deze webklas ga je werken aan een aantal opdrachten. Deze opdrachten sluiten nauw aan bij de opleiding Bedrijfskunde. Wanneer je al deze opdrachten voldoende maakt en inlevert krijg je een certificaat.

Studielast en honorering

Als je 10 studielasturen wilt verdienen, maak je de opdrachten gebruik je de antwoordsleutel om antwoorden na te kijken. Houd er rekening mee dat je gedurende de looptijd van de cursus 8 uur bezig bent met het lezen van de informatie en het maken van de opdrachten. Je krijgt een certificaat aan het eind van de cursus. Hiermee kan je bijvoorbeeld op school laten zien dat je deze webklas gevolgd hebt.

Bedrijfskunde studeren

Deze webklas geeft een goed beeld van wat je inhoudelijk van de studie Bedrijfskunde kunt verwachten met de tracks algemene bedrijfskunde, technologiemanagement of accountancy & controlling. Het eerste jaar bedrijfskunde geeft je een brede, solide basis. De vier centrale onderwerpen in de eerstejaarsvakken zijn dan ook marketing, financial & management accounting, gedrag in organisaties en operations management. Na het eerste jaar heb je de keuze om het accent te leggen op technologiemanagement, accountancy & controlling of algemene bedrijfskunde.

Inschrijven

Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de ronde van 5 maart tot 2 april. De volgende ronde begint in november 2018. De inschrijving voor die ronde opent in oktober.

Heb je vragen over deze webklas? Stuur dan een e-mail naar webklassen@rug.nl. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van de precieze data voor de volgende webklasronde, of volg ons op Facebook, Instagram of Twitter.

Laatst gewijzigd:26 juni 2017 09:04
printOok beschikbaar in het: English