Skip to ContentSkip to Navigation
OnderwijsStudievoorlichtingMeer keuzeactiviteitenScholierenacademieWebklassen

Bedrijfskunde

In deze webklas ga je werken aan een aantal opdrachten. Deze opdrachten sluiten nauw aan bij de opleiding Bedrijfskunde. Wanneer je al deze opdrachten voldoende maakt en inlevert krijg je een certificaat.
Bedrijfskunde
Bedrijfskunde

Meer weten?

Deze webklas geeft een goed beeld van wat je inhoudelijk van de studie Bedrijfskunde kunt verwachten met de tracks algemene bedrijfskunde, technologiemanagement of accountancy & controlling. Het eerste jaar bedrijfskunde geeft je een brede, solide basis. De vier centrale onderwerpen in de eerstejaarsvakken zijn dan ook marketing, financial & management accounting, gedrag in organisaties en operations management. Na het eerste jaar heb je de keuze om het accent te leggen op technologiemanagement, accountancy & controlling of algemene bedrijfskunde.

Inschrijven

De volgende ronde begint in november 2018. De inschrijving voor die ronde opent in oktober.

Heb je vragen over deze webklas? Stuur dan een e-mail naar webklassen@rug.nl. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van de precieze data voor de volgende webklasronde, of volg ons op Facebook, Instagram of Twitter.

Laatst gewijzigd:25 juni 2018 14:54
printOok beschikbaar in het: English