Skip to ContentSkip to Navigation
OnderwijsStudievoorlichtingMeer keuzeactiviteitenScholierenacademieProfielwerkstukAlfasteunpunt

Stel je vraag

Heb je moeite met je hoofdvraag of deelvragen? Of kun je geen goeie informatie vinden over je onderwerp? Zit je in de knoop met de planning van je onderzoek? Wellicht kunnen wij je helpen!

Hoe stel ik een vraag?

Dat is heel simpel, mail naar alfasteunpunt@rug.nl. Voordat je een vraag stelt is het handig om voor je zelf een aantal dingen na te gaan:

  • Weet je al wat je precies wilt onderzoeken?
  • Is je onderwerp niet te breed of te smal?
  • Wat wil je graag van ons weten?

Vermeld er ook even bij waar je vandaan komt en of je havo of vwo doet.

Het Alfasteunpunt is ook per post bereikbaar via:

Rijksuniversiteit Groningen
Alfasteunpunt
Postbus 716
9700 AS Groningen

Wat doet het Alfasteunpunt met mijn vragen?

Wanneer je ons een vraag gestuurd hebt, gaan we direct met je vraag aan de slag. Afhankelijk van de vraag die je gesteld hebt, geven we je een advies voor een aanpak, brengen we je op de hoogte van de interessante achtergrondliteratuur of geven we je de adressen van nuttige websites. Ook kunnen we je mogelijkheden aanbieden voor het bezoeken van colleges, theatervoorstellingen, filmbezoek en lezingen. En als het nodig is brengen we je in contact met een specialist van de RUG op het gebied van jouw onderwerp. Het Alfasteunpunt misbruikt je gegevens niet, ze worden enkel en alleen gebruikt om jouw vragen te beantwoorden.  

Wie zijn wij?

Het Alfasteunpunt wordt gerund door een enthousiast team, bestaande uit:

Reageren

Wij willen graag van jou weten of je wat hebt aan onze informatie en adviezen. Heb je ons een vraag gesteld en antwoord gekregen? Door ons feedback te mailen help je ons om in de toekomst nog betere antwoorden te kunnen geven. Daar hebben andere leerlingen ook weer wat aan! Het kost je maar een paar minuten.

Alvast bedankt voor je hulp!

.
.
Laatst gewijzigd:25 augustus 2017 11:16