Skip to ContentSkip to Navigation
OnderwijsStudievoorlichtingMeer keuzeactiviteitenScholierenacademie

Examentraining

De RUG biedt vanuit de Scholierenacademie een breed aanbod aan activiteiten om middelbare scholieren zo goed mogelijk voor te bereiden op hun studie. Natuurlijk hoort een goede voorbereiding op het eindexamen daar ook bij. Daarom is de RUG een samenwerking aangegaan met Lyceo.

Lyceo helpt jaarlijks duizenden leerlingen door het hele land bij de voorbereiding op hun examens, voor alle vakken en op alle niveaus. Meer weten over de examentrainingen? Ga naar de website van Lyceo of Schrijf je nu in!

Examentraining
Examentraining

Lyceo examentrainingen

Als enige aanbieder in Nederland laat Lyceo het effect van de examentrainingen wetenschappelijk toetsen door een onafhankelijke partij: SEO Economisch Onderzoek. De examentrainingen van Lyceo zorgen voor een verbetering tot 1 punt van het centraal examencijfer. Ook werkt Lyceo met eigen lesmateriaal dat ieder jaar geheel wordt vernieuwd en aangepast. De examentrainingen worden gegeven door jonge, enthousiaste en hoogopgeleide trainers.

Voor wie?

De trainingen zijn bedoeld voor alle examenkandidaten die zich goed willen voorbereiden op hun (school)examens. Voor leerlingen die hoger willen scoren, goede cijfers nodig hebben in verband met decentrale selectie van hun vervolgopleiding of met meer zekerheid het examen in willen gaan.

De voordelen op een rij:

  • Tot 1 punt hoger op het examen
  • Optimale voorbereiding op de school- en eindexamens
  • In kleine groepen uitleggen, herhalen en oefenen
  • In 2 of 3 dagen per vak
  • In alle weekenden en vakanties
  • Extra online oefenen (vanaf 2018)
Laatst gewijzigd:06 november 2017 14:01