OnderwijsStudievoorlichtingMeer keuzeactiviteitenScholierenacademie

Scholierenacademie - extra bericht

Eerder deze week stuurden wij een nieuwsbrief met daarin informatie over een bijzonder evenement: de DNA-experience. Hierbij stond helaas een doodlopende link. Daarom nodigen we u nogmaals van harte uit met uw basisschool deel te nemen aan dit bijzondere evenement op woensdag 9 april. Lijkt het u leuk? Meld u dan nu aan!

Ruim 400 basisschoolkinderen uit de groepen 6, 7 en 8 komen naar Groningen om op de Vismarkt delend DNA na te bootsen. Het wordt een feestelijke middag, met een bijzondere presentator. Op alle deelnemende scholen wordt ter voorbereiding een gastles gegeven over wat DNA precies is en hoe het werkt. Deze gastles is samengesteld in samenwerking met de afdeling Genetica van het UMCG.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Stuur dan een mail naar dna400@rug.nl

Gastcollege 'Gift for Infinity'