Skip to ContentSkip to Navigation
OnderwijsStudievoorlichtingMeer keuzeactiviteitenScholierenacademieKinderuniversiteit

Kinderuniversiteit Filosofie

De faculteit wijsbegeerte is jarig, daarom nodigen we jullie kinderen uit voor een speciale editie van de Kinderuniversiteit op 25 november 2015. Neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn ook allemaal welkom.

Er staan twee activiteiten op het programma: Barteld Kooi geeft een college over logica. Wat is precies een goed argument? Welke fouten moet je niet maken tijdens het argumenteren. En het belangrijkste: hoe herken je een slecht argument van iemand anders? Het college start om 15.00 uur en duurt ongeveer 45 minuten. Het college is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Daarnaast is van 14.00 tot 16.00 uur de RUG Discovery-truck aanwezig. Deze is ingericht om kinderen een eerste kennismaken met de wetenschap te geven. Tijdens het college is ervoor kinderen jonger dan 8 jaar een programma in de truck. Ook zij zijn dus van harte welkom! Aanmelden is verplicht en kan hier!

Deze middag staat open voor (oud)personeel en (oud)studenten van de faculteit! Voor scholen en andere kinderen organiseren we 's ochtends een grote Kinderuniversiteit.

KUG
KUG
Laatst gewijzigd:23 november 2015 16:25