Skip to ContentSkip to Navigation
OnderwijsMinor programma's

Intekenprocedure

Als je een keuze hebt gemaakt, moet je je inschrijven voor de Minor door middel van Progress. De inschrijving loopt van april (de dag van de minormarkt) tot 1 augustus. De Minorbarometer geeft aan hoeveel inschrijvingen voor de verschillende minorpakket(ten). Voor alle minorpakketten geldt: vol is vol! Wees er dus snel bij!

De minorruimte bestaan uit 30 EC en de meeste faculteiten bieden minorpakketen van in totaal 30 EC (2 minorpakketten van beide 15 EC) voor deze pakketten moet je je afzonderlijk inschrijven, en voor beide pakketten kun je je inschrijven tot 1 augustus.

Wil je een Persoonlijk Minorpakket samenstellen, dan kun je zelf een selectie makken van vakken uit de verschillende minorpakketten en/of uit het reguliere aanbod. Er is ook een vak dat speciaal is ontwikkeld voor een Persoonlijk Minorpakket: The Evolving Universe

Nadat je een vakkenpakket hebt samengesteld moet je dit eerst ter goedkeuring voorleggen aan je examencommissie en de docenten van de vakken die je wilt volgen, voordat je je gaat inschrijven voor de geselecteerde vakken.

Laatst gewijzigd:18 april 2018 13:52
printView this page in: English