Skip to ContentSkip to Navigation
OnderwijsOpleidingenHonours CollegeHonours Master

Honours Master 'Leiderschap: maak het verschil!'

Wil jij je kennis verdiepen, je horizon verbreden en de benodigde kwaliteiten voor jouw toekomst ontwikkelen? Een toekomst waarin je betrokken wordt bij de maatschappij? Een toekomst waarin je een eigen visie gaat ontwikkelen? Een toekomst waarin je misschien, in andere woorden, een leider wordt.

In ons Honours College masterprogramma stel je je eigen programma samen om zo de leider in jezelf te ontdekken. Je zult aan complexe bestaande problemen gaan werken, die zich focussen op de maatschappij, publieke organisatie, bedrijfsleven en academische wereld. Door te werken aan verschillende casussen krijg je de mogelijkheid om de benodigde kwaliteiten voor jouw professionele toekomst te ontwikkelen, in de praktijk te brengen en te ervaren.

Are you ready to take the lead?

Lead & Learn

Wat levert het je op?

Als Honoursstudent volg je intensief, kleinschalig onderwijs met een groep gelijkgestemde en gemotiveerde studenten. Als je het master Honoursprogramma afrondt wordt dit vermeld op je diploma supplement en krijg je een aanbevelingsbrief van de Rector Magnificus van de Rijksuniversiteit Groningen. Dit geeft je een voorsprong bij het solliciteren naar een functie in de wetenschap, het bedrijfsleven of de overheid.

Inhoud van het programma

Studenten over hun ervaringen met het Honours College

 

Laatst gewijzigd:28 juni 2018 09:04
printOok beschikbaar in het: English