Skip to ContentSkip to Navigation
OnderwijsStudievoorlichtingMeer keuzeactiviteitenHulp bij studiekeuze

Tirzah, Pedagogische Wetenschappen

Foto Tirzah

Ik zit nu in het tweede jaar van de studie Pedagogische Wetenschappen. Dat ik deze studie zou gaan doen en zo leuk zou gaan vinden had ik vroeger nooit gedacht!

Ik was er altijd van overtuigd dat ik International Business wilde studeren. Alle steden waar deze studie te doen was ben ik langs geweest, maar heb me verder helemaal niet verdiept in andere studies. In 2012 ben ik dan ook begonnen aan de opleiding International Business in Enschede. Na een paar maanden al had ik het gevoel dat dit toch niet was wat ik wilde en bij het idee dat ik nog maar net op weg was en nog een aantal jaren moest, werd ik bepaald niet vrolijk.

Uiteindelijk ben ik dus in Groningen uitgekomen en zit ik nu helemaal op m’n plek. Toch had ik gewild dat ik me meer had georiënteerd op de middelbare school, had me een hoop stress en gedoe kunnen besparen. Daarom zou ik ook iedereen willen aanraden om je niet blind te staren op één studie, maar lekker rond te gaan kijken bij verschillende dingen, naar voorlichtingen te gaan en informatie in te winnen. Wie weet ontdek je iets waar je nooit aan had gedacht!

Vragen? Mail Tirzah!

Laatst gewijzigd:15 september 2014 10:12