Skip to ContentSkip to Navigation
OnderwijsStudievoorlichtingMeer keuzeactiviteitenHulp bij studiekeuze

Jeska, Psychologie

Jeska de Ruiter
Jeska de Ruiter

Psychologie! Dat werd het. Na het zo lang mogelijk uitstellen van het maken van een keuze, had ik dan toch de knoop doorgehakt. Ik ben bij veel verschillende universiteiten en uiteenlopende studies langsgegaan om erachter te komen wat ik leuk vond. Op het moment dat ik bij een voorlichting van Psychologie zat en dacht, “eigenlijk vind ik dit gewoon echt interessant”, deed mij realiseren dat dat voor mij het allerbelangrijkst is binnen een studie. De keuze voor Groningen was daarna snel gemaakt. Het op jezelf wonen in een gezellige stad en veel nieuwe mensen leren kennen leek mij fantastisch.

Nu, ruim twee jaar later, zit ik in mijn derde jaar van Psychologie en ben ik nog steeds blij met mijn keuze. Ik zit bij een studentenvereniging, woon in een heel gezellig huisje en ben op verschillende manieren actief buiten mijn studie. Nu ik op een andere manier naar het maken van een studiekeuze kijk, realiseer ik mij pas hoe bijzonder het is dat je al deze mogelijkheden hebt. Ook ben ik erachter gekomen dat het ontzettend leuk is om bezig te zijn met iets dat je interessant vindt.

Mail mij gerust als je vragen hebt over het maken van een studiekeuze, het studeren en leven in Groningen of over Psychologie!

Laatst gewijzigd:14 december 2017 13:21