Skip to ContentSkip to Navigation
EducationBachelor'sNederlandse BachelorStudiekeuze en voorlichtingHulp bij studiekeuze

Tara, Nederlandse Taal en Cultuur

Foto Tara

De stad waarin ik ging studeren stond bij mij eerder vast dan de studie. Dat Groningen een geweldige studentenstad is, had ik meteen al door, maar dan nog die studie kiezen…

Direct na de middelbare school heb ik besloten om Bedrijfseconomie aan de RUG te studeren. Maar als je keuzes maakt, komt het weleens voor dat je de verkeerde keuze maakt. Na twee jaar kwam ik er helaas achter dat dit niet de juiste keuze is geweest. Ineens stond ik opnieuw voor een studiekeuze! Een studie kiezen is lastig, maar ook heel leuk, omdat er zoveel interessante studies bestaan en er zoveel onderzoeksgebieden te ontdekken zijn.

Uiteindelijk heb ik voor Nederlandse Taal en Cultuur in Groningen gekozen en ik heb hier geen moment spijt van gehad! Ik ben actief geworden bij de studievereniging ZaZa en ik sport regelmatig bij de ACLO. Dit soort dingen maakt het studentenleven erg gezellig en leerzaam.

Voordat je kan genieten van al het moois wat het studentenleven je te bieden heeft, moet je een goede studiekeuze maken en dit kan lastig zijn. Zeker omdat er zoveel opties zijn en omdat het vanuit de overheid steeds meer gestimuleerd wordt om direct de juiste keuze te maken. Omdat ik in drie jaar tijd zowel een verkeerde als een goede studiekeuze heb gemaakt, wil ik jou graag helpen om in één keer de juiste keuze te maken!

Vragen? Mail Tara!


Are you an international student? Please visit our pages for internationals.

Laatst gewijzigd:18 maart 2019 09:07