Skip to ContentSkip to Navigation
Education Bachelor's Nederlandse studenten Studiekeuze en voorlichting Hulp bij studiekeuze

Maud, Bewegingswetenschappen

Foto Maud

Na een meeloopdag van bewegingswetenschappen bij de RUG, zat ik op een terrasje in Groningen en wist ik het; het wordt Groningen, geneeskunde of plan B, bewegingswetenschappen. Ik vond de studiekeuze erg lastig. Ik had geen idee welke opleiding mij leuk leek en ook wist ik niet wat voor een beroep bij mij paste. Er zijn zo veel opleidingen dat er heel veel keuze is. Dat is natuurlijk hartstikke leuk, maar maakt het ook heel moeilijk. Ik ben bij verschillende universiteiten door het hele land naar de open dagen gegaan, en heb veel verschillende studies bezocht. Door deze open dagen werd mij duidelijk wat ik interessant vond: het menselijk lichaam. Hierdoor besloot ik een studie te gaan doen die bij deze interesse paste.

Door bewegingswetenschappen ben ik in Groningen terecht gekomen. Dit was voor mij ook een groot pluspunt. De stad waarin je gaat studeren is natuurlijk ook belangrijk! Ik ben lid geworden van de studievereniging en ik sport bij de ACLO, wat ik ontzettend leuk vind. Daarnaast ben ik lid geworden van een studentenvereniging. Dus na mijn eerste jaar kan ik zeggen dat ik helemaal op mijn plek zit.

Omdat ik uit eigen ervaring kan zeggen dat het maken van een studiekeuze erg lastig is, help ik je graag bij het maken van jouw keuze!

Vragen? Mail Maud!


Are you an international student? Please visit our pages for internationals.

Laatst gewijzigd:18 maart 2019 09:07